TESKİ Lojistik Merkezi hizmete girdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), 11 ilçeye hizmet verecek olan TESKİ Çorlu Lojistik Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM 29.07.2016 20:26:00 0
TESKİ Lojistik Merkezi hizmete girdi

TESKİ'nin İlçe Şube Müdürlükleri'ne malzeme temini sağlayacak olan TESKİ Çorlu Lojistik Merkezi açılış törenine, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, TESKi Genel Müdürü Şafak Başa ile daire başkanları ve diğer ilgililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Çorlu Lojistik Merkezi'nin 1.910 metrekarelik kapalı bir alanda hizmet sunacağını belirterek "10 blok, 40 raf ve 1.008 gözden oluşan raf sistemi içinde ve merkez içinde 987 sarf malzeme ve 139 demirbaş bulunuyor. Malzemeler 4 milyon 688 bin 103 lira toplam değere sahip. Tüm malzeme giriş ve çıkışlarının Taşınır Mal Yönetmeliğine uygun olarak yapıldı."dedi.

 

Genel Müdür Başa'nın ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, iş bölümü yapılarak büyük biz özveri ile modern, kullanışlı ve iş sağlığı ve güvenliğinin ön planda tutulduğu TESKİ Çorlu Lojistik Merkezi'ni hayata geçirdiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından TESKİ Çorlu Lojistik Merkezi'nin açılışı yapıldı ve katılımcılar merkezi gezdi.

 

Haber / Mehmet AYAN