Malkara'da 'Milli İrade ve Demokrasi Yürüyüşü' düzenlendi

Malkara'da,kaymakamlık tarafından düzenlenene 'Milli İrade ve Demokrasi Yürüyüşü'ne katılan binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak darbecilere tepki gösterdi.

GÜNDEM 29.07.2016 20:16:00 0
Malkara

Milli irade ve demokrasi yürüyüşüne; Malkara Kaymakamı Osman Altın, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, Malkara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Malkara eski Belediye Başkanı Birol Kaya, siyasi parti başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, mahalle muhtarları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

 

Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık,ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak,14 Kasım Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, otogar önü ve Atatürk Bulvarı güzergâhından geçildikten sonra tekrar Atatürk Anıtı önüne geldi ve darbecilere tepki gösterdi. Atatürk Anıtı önünde ise şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından  İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra ada Kuran-ı Kerim ve dualar okundu.

 

Haber / Gökhan TEKER