Parklar yenileniyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa Mahallesindeki Yunus Emre Çay Bahçesi ve Kuru Sokak'ta bulunan parklardaki yapıları yıktı. Enkazların kaldırılmasının

GÜNDEM 27.07.2016 22:13:00 0
Parklar yenileniyor

BÜTÜN PARKLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediye olarak ilçemizdeki parklarla ilgili inisiyatifimizi en başından beri üstüne basarak dile getirdik. Halkın olanı halka vereceğiz dedik. Bu kapsamda ilçemizdeki bütün parkları elden geçiriyor, ihtiyaç duyulan noktalarda da yeni park alanları oluşturuyoruz” dedi.

 

İKİ PARKTA DA YIKIM ÇALIŞMALARI YAPILDI
Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Yunus Emre Çay Bahçesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kuru Sokak’ta bulunan park alanı üzerindeki yapıların Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkıldığını kaydeden Başkan Vahap Akay, “Ekiplerimiz yıkım işlemlerini dün gerçekleştirdi. Yıkımdan sonra enkaz kaldırılacak. Daha sonra devreye Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz girecek. Bu alanlarda yeni ve daha modern parklar oluşturulacak” diye konuştu.

 

HALK YENİ PARKLARI DAHA ÇOK SEVECEK
Parkların yeni halinin vatandaş tarafından daha çok beğenileceğini kaydeden Başkan Akay, “Yunus Emre Çay Bahçesi’nde 3 bin 275 metrekarelik bir park alanı oluşturulacak. Bu parkımızda çocuk oyun alanı, koşu parkuru, 2 adet spor alanı ve beton oturma alanı oluşturulacak. Kuru Sokak’taki 962 metrekarelik park alanında da çocuk oyun alanı ve spor alanı oluşturulacak. Her iki parkımıza oturma grupları yerleştirilecek. Çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediyesi olarak ilçenin dört bir yanında yeni park yapımı ve mevcut parklarda yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz tüm parklarımızı elden geçirdik. Vatandaşa ait olan bu alanları yeniden vatandaşın kullanımına kazandırdık. Çalışmalarımız devam ediyor. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ