Sitespor benim yuvam

Kapaklı'nın Tekirdağ Süper Amatör Lig'deki temsilcilerinden Sitespor, 2016-2017 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosunu genç futbolcu Tolga Yurdakul ile güçlendiren

SPOR 27.07.2016 21:58:00 0
Sitespor benim yuvam

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Sitespor’un başarılı teknikdirektörü Soner Çizen, kulübü ile sözleşme yeniledi. Kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini bir sezon daha Sitespor’a bağlayan imzayı atan genç teknikdirektör, “Sitespor benim yuvam. Yuvada kaldığım için çok mutluyum. Sitespor’da özellikle altyapıda çok büyük başarılara imza attık. Amacımız bu başarıları A takımımızla da yakalamaktır. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

 

BAŞARILARI ORTADA

İmza töreninde konuşan Sitespor Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Sucu, “Soner hocamızın başarısı ortadadır. 4 yıl boyunca kulübümüze önemli katkılar sağladı. Bu nedenle bu yıl da takımı hocamıza teslim etmeye karar verdik. Kendisinin kulübümüzde önemli başarıla imza atacağına inanıyorum. Yapılan anlaşmanın da her iki taraf için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Teknikdirektör Soner Çelik ile sözleşme yenileyen Sitespor, dış transferde de boş durmuyor. 2016-2017 futbol sezonunda üst sıralar için mücadele edecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Hocamızla sözleşme yeniledik. Bunun yanında dış transferde de Tolga Yurdakul ile anlaştık. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu. 

 

TOLGA SİTESPOR’DA

25 yaşındaki genç futbolcu Tolga Yurdakul ise Sitespor ile sözleşme imzalamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sitespor büyük bir camia. Takım arkadaşlarımla Sitespor’un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sitespor çok güçlü bir taraftar topluluğuna sahip. Başarılı olabilmek için taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız olacak” dedi. Konuşmaların ardından imzalar atıldı. Başkan Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, sözleşmenin her iki taraf için de hayırlar getirmesini temenni etti.  

 

TOLGA YURDAKUL KİMDİR?

13 Aralık 1991’de İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Tolga Yurdakul, futbol hayatına 2005 yılında İstanbul Demirspor’da başladı. 2012 yılına kadar İstanbul Demirspor formasını terleten Tolga Yurdakul, 2014 yılında 1911 Çerkezköyspor’un başarısı için ter döktü. Aynı sezonun ikinci yarısında Trexta Fevzipaşaspor’a transfer olan genç futbolcu, 2016-2017 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor’un başarısı için ter dökecek.   

 

Haber / Ahmet KARDEŞ