Koordinasyon toplantısı gerçekleşti

Çorlu Belediyesi koordinasyon toplantısı Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt başkanlığında belediye encümen salonunda gerçekleşti.

GÜNDEM 26.07.2016 20:24:00 0
Koordinasyon toplantısı gerçekleşti

Toplantıda,Fen İşleri Müdürlüğü görevlilerinin yanı sıra, TESKİ, ÇORDAŞ, TREDAŞ, Telekom ve Türksat görevlileri katıldı. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanmasını hedefleyen koordinasyon toplantısı kapsamında yapılacak olan kısa, orta ve uzun vadeli çalışmaların planlanması ve işlerliği ile ilgili olarak fikirlerini katılımcılar ile paylaşan Sarıkurt, toplantıdaki değerlendirmelerin ardından katılımcıların talep ve isteklerini dinledi.

Yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesi için koordineli bir şekilde çalışılması gerektiğini belirten Sarıkurt, "Tüm paydaşların, sıralı bir düzen içerisinde çalışması gerekiyor. Bu kapsamda TESKİ atık su ve temiz su hatlarını tamamlarken, diğer kurumlar da çalışmalarını yürütmeli ve kısa süre içerisinde tamamlamalı. Altyapı çalışmalarının hemen ardından asfalt çalışmaları ve üstyapı çalışmaları ne kadar hızlı sona ererse, vatandaşlarımız da sıkıntıyı o denli az hisseder. Bu nedenle tüm çalışmalarda kurumların birbirleri ile koordinasyonu sağlayabilmeleri açısından bu toplantıları düzenli olarak gerçekleştireceğiz" dedi.