Nezaket ziyareti

MHP Malkara İlçe Başkanı Kemal Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 26.07.2016 20:23:00 0
Nezaket ziyareti

MHP Malkara İlçe Başkanı Kemal Ateş, darbe girişiminin ardından Malkara'nın birlik ve beraberlik içinde demokrasiye sahip çıktığını belirterek, "Malkara Belediye Başkanı hangi siyasi partiden olursa olsun bizim belediye başkanımızdır. Yönetimimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ve sıklaştırarak gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle de belediyemizle olan ilişkilerimizi en iyi şekilde devam ettireceğiz. Bu şekilde birlik ve beraberlik içinde olunursa Malkaramızda daha fazla iyi şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyoruz.” dedi. Ardından da yanlarında getirdikleri Türk bayrağını Başkan Ulaş Yurdakul'a hediye etti.
Ziyaretten ve verilen hediyeden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Görevlerine yeni başladıkları zaman MHP İlçe Yönetimine bir ziyarette bulunmuştuk. Siyaset gözetmeksizin hepimiz Malkara'ya hizmet etme sevdasındayız. Bu tip partilerin birbirine yaklaşması ve MHP İlçe Yönetiminin belediyemizi ziyaret etmesi bizim için çok güzel bir duygu."dedi.
Ardından Başkan Yurdakul, Malkara Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.