Terörü bitirmek için ter dökecek

TSK içindeki bir grup askerin kalkıştığı darbe girişiminin ardından başlatılan FETO soruşturması kapsamında açığa alınan Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamının yerine geçici görevl

GÜNDEM 25.07.2016 13:08:00 0
Terörü bitirmek için ter dökecek

Salı yada Çarşamba günü Ergani'ye giderek yeni görevine başlamayı planlayan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Tekirdağ ve Diyarbakır Valileri ile yaptığı görüşmenin ardından yeni görev yerine hemen başlaması talimatı verildi. Bunun üzerine Ergani'ye hemen gitme kararı alan Kaymakam Gürbüz'ü, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluş amirleri ile kaymakamlık çalışanları makamında ziyaret etti.
Kaymakam Gürbüz, burada yaptığı konuşmada, "Bu dönemde bana güven duyulması benim için bir gurur ve onurdur. Yeni görev yerimde her iki terör örgütüyle mücadele edeceğim ve vatan savunması için canla başla çalışacağım."dedi

 

YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, "İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu.En zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır, bir çok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. Yeni görevinde tekrar kendisine başarılar diliyorum yolu ve bahtı açık olsun."dedi.
Ardından, Mandalı ve diğer ilgililer Kaymakam Gürbüz'ü yeni görev yerine uğurladı.

 

2 YIL GÖREV YAPTI
Edirne'nin İpsala Kaymakamlığı görevinin ardından Kapaklı'nın ikinci Kaymakamı olarak 8 Ekim 2014 tarihinde ilçede göreve başlayan Kaymakam Gürbüz'ün,  ilk kararname ile vekaleten yürüteceği Ergani Kaymakamlığına atanacağı tahmin ediliyor.

 

VEKALET KIZILTOPRAK'TA
Kapaklı Kaymakamlığı görevine ise vekaleten Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak bakacak.