Demokrasi nöbetine destek için 8 kilometre yürüdüler

TSK içindeki bir grup askerin kalkıştığı darbe girişiminin ardından Çerkezköy'de binler demokrasi nöbetini sürdürüyor.Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren  Sateks Fabrikası Ã

GÜNDEM 24.07.2016 18:54:00 0
Demokrasi nöbetine destek için 8 kilometre yürüdüler

15 Temmuz'dan bu yana binlerce Çerkezköylünün Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbeti sürüyor. Nöbetin dokuzuncu gününde meydanın dolduran binlerce vatandaş, darbe girişiminde bulunanları lanetledi.  Katılanlara ise AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Türk bayrağı dağıtıldı.
Demokrasi nöbetine katılanlara seslenen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Allah hepinizden razı olsun. Bu imanın karşısında hangi güç durabilir. Elhamdülillah yine meydanlarda toplandık, yine nöbetimizi tutuyoruz. İlk gün ki aşla şevkle yine meydanlardayız. Bu gücün, bu imanın karşısında hiç kimse duramaz” dedi.

 

MEHTER TAKIMI MARŞLAR ÇALDI
Ardından, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.Okunan duaların ardından Mehteran takımı, çaldığı marşlarla vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

 

SATEKS FABRİKASINDEN DESTEK
Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sateks Fabrikası çalışanları da destek verdi.Fabrika önünden dev Türk bayrağı ile yürüyüşe geçen 200 kişilik fabrika çalışanı, 8 kilometre yürüyerek Cumhuriyet Meydanına geldi ve nöbetteki vatandaşlara destek verdi.