Yeni yaşlarını kutladılar

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi tarafından, Haziran ve Temmuz ayında dünyaya gelen dernek üyesi 155 kişi için doğum günü partisi düzenlendi. Burada, derek üyeleri yeni yaşlarını pas

GÜNDEM 24.07.2016 18:50:00 0
Yeni yaşlarını kutladılar

TSD Çerkezköy Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve sponsor kişilerin desteğiyle yapılan doğum günü partileri sürüyor. Haziran ve Temmuz ayında dünyaya gelen dernek üyeleri için düzenlenen doğum günü partisinin bu ayki sponsoru ise, 37 yaşında işitme engelli bir kızı olan 68 yaşındaki Melek Uçar oldu.
Burada kısa bir konuşma yapan Melek Uçar, “Benimde pırlanta gibi bir kızım var. Hem kızıma hem de diğer yavrularıma özürlü olduklarını hissettirmemeye çalışıyorum. Yavrularımla her zaman gurur duydum. Sizlerinde evlatlarınızla gurur duymanızı istiyorum. Kızım Nisan ayında doğdu ve Nisan ayı geldiğinde de tüm masraflar bana ait olacak. Tüm yavrularımın doğum gününü kutluyorum” dedi.

 

KOCAMAN BİR AİLEYİZ
Bizler kocaman bir aileyiz diyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise, "Haziran ayı ramazan ayına denk geldiği için doğum günü partisini Temmuz ayında birlikte yapmak istedik. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Rabbim bizlere inşallah hayırlı günler nasip eder. Türk milleti olarak bu zor günleri hep birlikte atlatacağımızı umut ediyorum. Birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozmamalıyız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından doğum günü pastası kesildi.Ardından dernek üyeleri çalan müzik eşliğinde yeni yaşlarını kutladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ