Asker ve polis bir bütündür

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, darbe girişiminin yaşandığı gece saldırıya uğrayan Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ge

GÜNDEM 24.07.2016 18:46:00 0
Asker ve polis bir bütündür

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, Ankara Emniyeti’ne yaptığı ziyarette 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan polisler için bombalanan noktaya karanfil bıraktı ve dua etti.

 

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OMUZ OMUZA ÜLKEMİZ İÇİN TER DÖKTÜK KAN DÖKTÜK

Ziyaretin ardından polislere seslenen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Bu alçaklar, üniforma giymiş bu hainler ülkemize, milletimize özellikle silahlı kuvvetlerimize çok büyük zararlar verdiler. Bunlar adalet önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır, bundan hiç şüphemiz yok.İşbirliği içinde omuz omuza ülkemiz için ter döktük kan döktük. Azim ve kararlılıkla bu mücadele devam etti. Ancak asker elbisesi giymiş alçakların TSK’ya sızmış teröristlerin, yılanların ülkemize verdiği zarar büyüktür. İnşallah biz bunları temizleyeceğiz.Allah bize güç verecektir. Asker ve polis bir bütündür. Geçmişte kalmayacağız ileri bakacağız. Ülkemiz ve milletimiz için omuz omuza ülkemizin güvenliğini sağlamak için görevimize devam edeceğiz."
İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Orgeneral Hulusi Akar ile beraberindeki heyet, daha sonra 50 polisin şehit olduğu Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek, hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı.