NASIL REHİN ALINDIĞINI ANLATTI

TBMM Genel Kurulu'na izleyici olarak katılan Hulusi Akar, basın mensuplarına kendisini emir subayı ve özel kaleminin gözaltına almaya çalıştığını anlattı. Boynundaki morluğun ise arbede sırasında

GÜNDEM 17.07.2016 12:49:00 0
NASIL REHİN ALINDIĞINI ANLATTI

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Ankara'daki Akıncı Hava Üssü'ne düzenlenen operasyon sonrasında ilk kez Çankaya'da görüntülendi. Akar sonrasında Başbakan Binali Yıldırım'la birlikte gazetecilerin karşısına çıktı. Genelkurmay Başkanı öğleden sonra ise Meclis'teki özel oturuma katılıp; toplantı sonrasında, TBMM Başkanı, muhalefet liderleri, yüksek yargı organlarının başkanlarıyla kameralara birliktelik pozu verdi.

 

NASIL REHİN ALINDIĞINI ANLATTI
Genelkurmay Başkanı Akar darbe girişiminin başlamasıyla birlikte, kendisini yakın çalışma arkadaşları, emir subayı ve özel kaleminin gözaltına almaya çalıştığını anlattı.

 

BOYNUNDAKİ MORLUK...
Genelkurmay Başkanı kendisine silah doğrultulduğunu, karşı koyunca da arbede yaşandığını söyledi. Akar’ın boynundaki morluğun da bu sırada oluştuğu öğrenildi.
Akar yaşadıklarını, TBMM Başkanı, Başbakan, CHP ve MHP liderleriyle Meclis’te yaptığı görüşmede anlattı. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.