Alkollü sürücü güçlükle ikna edildi

Çerkezköy'de, aşırı alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen Osman Oğuz yönetimindeki kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen servis minibüsüne, minibüste önündeki otomobile çarptı. Ka

GÜNDEM 15.07.2016 18:08:00 0
Alkollü sürücü güçlükle ikna edildi

Kaza, Kızılpınar ışıklı kavşağında meydana geldi. Kızılpınar istikametine giden Osman Oğuz yönetimindeki kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen ve içinde iki kişinin bulunduğu servisi minibüsüne, minibüste önündeki otomobile çarptı. Çevredekiler ise durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

AYAKTA DURAMADI
Kaza sonrası kamyonetin sürücüsünün ise alkollü olduğu için ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Bu sırada ise dengesini kaybederek yere düştü ve başını zemine çarptı.Gelen sağlık ekipleri ise ambulansa alarak Osman Oğuz'u kontrol etmek istedi. Ancak  muayene olmayı ve hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Oğuz, polis ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. 

 

2.65 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Kaza nedeniyle, yolda uzun araç kuyruğu oluşurken, sağlık ve polis ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren ikna çabalarının ardından Oğuz, ambulansla hastaneye götürüldü. Burada yapılan kontrolde ise Oğuz'un 2.65 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza sonrası hasar gören araçlar ise çekiciyle kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.