Koruma polisi tatilde kalp krizinden öldü

İstanbul'un Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak'ın koruma polisliğini yapan evli 2 çocuk babası 49 yaşındaki Nuri Oymaağaçlıo,ailesiyle birlikte tatil yaptığı Edirne'nin Keşan İlçesi'n

GÜNDEM 15.07.2016 18:04:00 0
Koruma polisi tatilde kalp krizinden öldü

İstanbul Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan ve Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak’ın koruma polisliğini yapan Nuri Oymaağaçlıo, yıllık izne ayrılarak tatil yapmak için ailesiyle birlikte Erikli Köyü sahilinde bir pansiyona yerleşti. Oymaağaçlıo, denize girdikten sonra kaldığı pansiyona dönerken yolda fenalaştı. Sahilde bulunan Kerami Mercan Semt Polikliniği önüne kadar yürüyen ve burada yere yığılan Nuri Oymaağaçlıo, durumu fark eden sağlık personeli tarafından ambulansa alınarak Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Oymaağaçlıo, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 
Hastane önünde bekleyen yakınları, ölüm haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp, hastaneye gelerek Nuri Oymaağaçlıo’nun ailesine başsağlığı diledi. Kayseri nüfusuna kayıtlı Oymaağaçlıo’nun cenazesi daha sonra ailesi tarafından toprağa verilmek üzere teslim alındı.