Duygusal veda

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevi 14 yıldır sürdüren ve görevinden ayrılan Ahmet Erdoğan için çalışma arkadaşlarının katıldığı veda

GÜNDEM 15.07.2016 18:03:00 0
Duygusal veda

Tekirdağ Yelken Kulübü Restoranında düzenlenen yemeğe, IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Akdemir, IC Enerji Holding Genel Müdür Yardımcısı İlkşen Çetintaş, TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, TREDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Reşit Bilgili, TREDAŞ Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu İşletme Müdürleri ile TREDAŞ Direktörleri ve yönetici kadrosu katıldı.

 

İYİKİ ÖZELLEŞTİRME OLMUŞ VE AHMET AĞABEY’İ TANIMIŞIZ
IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Akdemir, TREDAŞ’ı devraldıklarında kafalarındaki soru işaretlerinin Ahmet Erdoğan ile giderildiğini belirterek,“TREDAŞ’ı devraldıktan sonra kafamızda bazı soru işaretleri vardı. Burada Ahmet Erdoğan bize öncülük etti. Ancak, bu süreçte gördüm ki bir dost bir ağabey kazandım. Nefes aldığım sürece de ağabeyim hep takibimde olacak. Bu herhangi bir ayrılık değil. İyi ki özelleştirme olmuş ve Ahmet ağabeyi tanımışız.”
Veda yemeğinde oldukça duygusal anlar yaşayan Ahmet Erdoğan ise, "İnsanların konuşma zorluğu çektiği bazı anlar vardır. Onlardan birisini ben yaşıyorum. 14 yıla yakın bir süre TREDAŞ’ta görev yaptım. Türkiye’deki bürokratik yapıya baktığımızda uzun bir süre. Genel Müdürlüğün Türkiye’deki ortalaması bir buçuk-iki yıldır. Tabi biz bunu 9 yıl devlette ve 4,5 yıldır da IC Holding’te tamamlamanın gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşadık, yaşamaya devam edeceğiz. Önemli olan kubbede hoş bir sada bırakabilmek. Bazı konularda bazı durumlarda insanın boğazı düğüm düğüm oluyor.”ifadelerini kullandı.
Yemek, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.