Gezilere yoğun katılım

Ramazan ayı kültür etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen Edirne'deki Selimiye  ve İstanbul'daki Sultan Ahmet Cami gezilerinde yaklaşık 2 bin 100 Çerkezköylü vatandaÅ?

GÜNDEM 11.07.2016 19:08:00 0
Gezilere yoğun katılım

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sultanahmet ve Selimiye Camii gezilerine bu yıl da katılım oldukça yüksek oldu. Düzenlenen kültür gezilerine Çerkezköy Belediyesi yaklaşık 2 bin 100 kişiyi götürdü ve tarihi camileri ve kentlerdeki tarihi mekanları gezme fırsatı buldu. açılan oruçların ardından ibadetlerini de gerçekleştiren vatandaşlar günü birlik düzenlenen İstanbul ve Edirne gezisi teravih namazının kılınmasının ardından son buldu.
Çerkezköy Belediyesi olarak vatandaşların Selimiye Camii ve Sultan Ahmet Camii’ne götürerek oradaki atmosferi yaşamasını istediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Geçen yıl da düzenlemiş olduğumuz Ramazan gezilerimize vatandaşlarımızın ilgisi yoğun olmuştu. İlgi gösteren ve katılan tüm vatandaşlarımıza ve gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Belediyemiz personellerine böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyonda bizlere katkı sağlamalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.