Yaz okuluna büyük talep

Çerkezköy Belediyesi tarafından 9 branşta açılan Yaz Spor Okulu bugün başladı.Yaz Spor Okulu'na bin 242 öğrenci kayıt yaptırdı.

EĞİTİM 11.07.2016 19:05:00 0
Yaz okuluna büyük talep

Çerkezköy Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulu düzenlenen açılış töreni ile başladı. böeledeye binası önünde düzenlenen açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bizler Çerkezköy Belediyesi olarak gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz. Bu konuda kayıtsız kalmıyoruz. Bu yıl da, her yıl olduğu gibi sizlerle buluştuk. Siz değerli velilerimiz ve çocuklarımızla bir arada olmaktan, sizleri Belediyemizde ağırlamaktan inanın mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

YÜZME KURSUNA YOĞUN KATILIM
Kurslara katılan öğrencilere teşekkür eden ve başarılar dileyen Akay, "Özellikle yüzme kursuna 686 kişilik katılımla yoğun bir başvuru oldu. Çocuklarımıza başarılar diliyor, bu katılımın sürekli olmasını istiyoruz. Yaz okulları çocuklarımızın gelişimi için son derece önemli. Bu yüzden velilerimize de sorumluluk düşüyor. Biz çocuklarımızı teslim alarak sorumluluğu üzerimize aldık. Çok verimli ve güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum” dedi.

 

KATILIM SAYILARI
Yüzme kursuna 686, Futbol kursuna 230, Basketbol kursuna 154, Voleybol kursuna 80, İngilizce kursuna 127, Folklor kursuna 52, Masa Tenisi kursuna 27, Badminton kursuna 18 ve Kort Tenis’e 20 olmak üzere toplam dokuz farklı branştan oluşan ücretsiz Yaz Spor Okulu’na bin 242 öğrenci başvuru yaparak kaydoldu. Birinci dönem eğitimlerin 29 Temmuz tarihinde sona erecek olan Yaz Spor Okulu’nun Folklor eğitimleri Amfi Tiyatro Salonu’nda, İngilizce eğitimleri Atatürk İlkokulu’nda, Yüzme branşının eğitimleri Gülerçin Koleji’nde ve diğer branşlardaki eğitimler ise İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi’nde verilecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ