Resmi açılışı başbakan yapacak

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binası hizmete açıldı.

GÜNDEM 10.07.2016 16:34:00 0
Resmi açılışı başbakan yapacak

AK Parti İl teşkilatının bayramlaşma programı yeni teşkilat binasında yapıldı. Bayramlaşma programına TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Mustafa Şentop, İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Bayramlaşma programının ardından yeni teşkilat binasıyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Akçay, "Yeni hizmet binamızı açmış bulunuyoruz. Birkaç ufak eksiği de bayram sonrası tamamladıktan sonra Resmi açılışımızı da inşallah Sayın Başbakanımızın katılımıyla en yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Özellikle il yönetimimizin büyük özverisiyle binamızı bu noktaya getirdik. Bayramlaşma programıyla da hizmete açarak, milletimize daha iyi hizmet götürmenin derdinde olacağız. Her kalıcı eser millete daha çok hizmet etmek amacıyla yapılır. Bizim görevimiz hizmettir, bu bina bizi daha çok çalışmaya sevk edecektir. Kurumsal dizaynıyla bütün yönleriyle milletimizin emrindedir."dedi.

 

BELEDİYELERİ ALMAK İÇİN BÜYÜK ENERJİMİZ VAR
Akçay, sözlerin şöyle sürdürdü: Tek amacımız önümüzdeki ilk seçimde Tekirdağ’dan birinci parti olarak çıkabilmektir. Belediyeleri almak için çok büyük bir enerjimiz var. İnşallah bu enerjimizi sahaya yayarak, milletimizin yerel manada en güzel hizmeti alabilmesi için her türlü fedakarlığı göstereceğiz. Tekirdağ kalıcı eserleri, en iyi hizmeti hak ediyor. Şehrimizi seviyoruz. Sevgimizin ispatını da en iyi hizmeti yapmakla göstereceğiz. İşte bunun için teşkilatımızın birlik ve beraberliği bize güç veriyor. Vatandaşlarımızın Partimize teveccühü bize güç veriyor. Bu güçle çalışacak ve Tekirdağ’a en güzel hizmeti vereceğiz” dedi.