Basamak sayısını bilene altın hediye edecek

Edirne'nin İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ilçede iki mahalleyi birbirine bağlayan basamakların sayısını bilen üç talihliye altın hediye edileceğini açıkladı. 

GÜNDEM 10.07.2016 16:33:00 0
Basamak sayısını bilene altın hediye edecek

Başkan Mehmet Kerman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, Bozkurt ve Bayrambey mahallelerini birbirine bağlayan beton basamakların sayısını bilen 3 kişiye çekilişle çeyrek altın hediye edileceğini söyledi. İki mahalle arasındaki arazide bulunan kestirme yolu kullanan vatandaşların rahatı için bu yola merdiven inşa ettiklerini ifade eden Kerman, şunları söyledi:
"Merdivenler iki mahalleyi birbirine bağlıyor ve basamak sayısı da oldukça fazla. Vatandaşlarımıza sunacağımız bu hizmetin açılışını bir kampanyayla hayata geçirmek istedik. Merdiven sayısını bilen üç vatandaşımıza çekilişle çeyrek altın vereceğiz. Kampanyamıza Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşlarımız katılabilir."
Mehmet Kerman, çekilişe katılmak isteyenlerin 30 Temmuz 2016 tarihine kadar İpsala Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiğini söyledi.