Dönüş çilesi başladı

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçiren tatilcilerin dönüş çilesi dün akşam saatlerinden itibaren başladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli kesiminde, İstanbul istikametine doğru yoğunluk

GÜNDEM 8.07.2016 19:56:00 0
Dönüş çilesi başladı

ANKARA İSTİKAMETİNDE SORUN YOK

Tatil dönüşü için yola çıkan vatandaşlar, dün akşam saatlerinde TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde bulunan Bekirdere rampası kesiminde trafikte aksamalar yaşanırken, tünellerde ulaşımın 2 şeride düşmesi nedeniyle rampada araçlar ağır ilerledi. D-100 Karayolu’nun İzmit kent içi geçişinde de İstanbul istikametine doğru trafik akşam saatlerinde zaman zaman durma noktasına geldi. Ankara istikametine doğru ise ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadı.

 

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Öte yandan bayram tatilin Bursa dışında geçiren bazı vatandaşlar da Karacabey-Bursa karayolunda yaklaşık 30 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Bursa'yı, İzmir ve Balıkesir'in Edremit ilçesi gibi turizm merkezlerine bağlayan Karacabey-Bursa karayolunda, tatil dönüşü gece trafiği yoğunluğu yaşandı. Araç kuyruğu yaklaşık 30 kilometreyi buldu. Trafik polisleri ve jandarma ekiplerinin kontrolündeki araç kuyruğu, zaman zaman trafiği durma noktasına getirdi.

 

Marmara Haber