Sağlık Kabini yeni yerinde

Sağlık yatırımları kapsamında beklenen Devlet yatırımlarını alamamakla yakınan Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Kapaklı Sağlık Kabini yeni yerine taşındı.

YAŞAM SAĞLIK 8.07.2016 19:47:00 0
Sağlık Kabini yeni yerinde

7/24 SAĞLIK HİZMETİ VERECEĞİZ

Daha önce Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde Kapaklı halkına hizmet veren Özel Kapaklı Sağlık Kabini, Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No 49 (Mustafa Bakkal Meydanı, Cumhuriyet Ptt Yanı) adresindeki yeni yerinde faaliyet göstermeye başladı. İlçe halkının eksikliğini hissettiği sağlık hizmetleri kapsamında alternatif sağlık hizmeti sağlayan Özel Kapaklı Sağlık Kabini işletmecisi Kamil Ölmez, yeni yerlerinde Kapaklı halkına 7/24 sağlık hizmeti vereceklerini ifade etti.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ HİZMET

Kapaklı’da yatalak, kendi imkanlarıyla sağlık hizmeti alamayan ve maddi durumu müsait olamayan hastalara ücretsiz sağlık hizmeti verdiklerini belirten Özek Kapaklı Sağlık Kabini işletmecisi Kamil Ölmez, “Enjeksiyon, pansuman, dikiş atma, cerrahi müdahale, serum takma, tırnak çekimi, kulak yıkama, küpe takma, tansiyon takibi, laboratuvar tahlilleri ve birçok alanda bölge halkına evde sağlık hizmeti de vereceğiz” dedi.

 

HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Ölmez; “Deneyimli kadromuzla halkımıza her türlü sağlık hizmetini vermenin gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte bölge halkına 7/24 hizmet vererek, ilçemizdeki sağlık hizmetleri noktasındaki eksiklikleri bir nebze de olsa gidermek istiyoruz. Halkımızdan bu tür sağlık hizmeti veren kurumları desteklemelerini istiyoruz. Bu sayede bölgemize daha kaliteli sağlık hizmeti verilebilir” açıklamalarında bulundu.

 

Marmara Haber