Hatalardan ders çıkarmalıyız

MHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ali Tefon, partisinin bayramlaşma programında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Osmanlı Devleti'nin yaptığı hatalardan ders çıkarması gerektiğini

SİYASET 7.07.2016 18:44:00 0
Hatalardan ders çıkarmalıyız

ŞEHİTLERİN OLMADIĞI BİR ÜLKE ÖZLEMİ İÇİNDEYİZ

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetimi Ramazan Bayramı’nın birinci günü parti binasında üyeler ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programına MHP İlçe Başkan Vekili Ali Tefon ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Çerkezköy Ülkü Ocakları yöneticileri katıldı. Bayramlaşma programı sonrası açıklamalarda bulunan Ali Tefon, “Artık ülkemizde kadına taciz olmamalı. Çoçuklara taciz olmamalı. Şehitlerin olmadığı bir ülke özlemi içindeyiz. Bundan böyle ülkemizde birlik beraberlik içinde insanlarımız huzur içinde kardeşçe yaşamalı” ifadelerini kullandı.

 

HERKES KARDEŞÇE YAŞASIN İSTİYORUZ

Ülkeyi idare edenlerin siyasetin seviyesini düşürdüğünü öne süren Ali Tefon, Türkiye’nin Osmanlı Devleti’nin yaptığı hatalardan ders çıkarması gerektiğini belirterek, “Dünyaya hakim olan Osmanlı Devleti gafları neticesinde yok oldu. Bunlar hep yanlış politikaların sonucunda meydana geldi. Biz parit olarak bugüne kadar siyasetin seviyesini düşürmedik, düşürmeyeceğiz. Biz herkesin huzur içinde birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe yaşamasını istiyoruz” dedi ve bu düşüncelerinden asla taviz vermeyeceklerini kaydetti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ