Abdi Güneş'ten geleneksel iftar programı

Güneşler Otel kurucularından Abdi Güneş, her sene düzenli olarak verdiği iftar yemeğinin bir yenisini de önceki akşam verdi. Restaurant girişinde misafirlerini karşılayan Güneş, iftar sonuna kadar da hepsiyle y

GÜNDEM 3.07.2016 14:18:00 0
Abdi Güneş

Çerkezköy’ün tanınan simalarından ve Güneşler Otel kurucularından olan Abdi Güneş geleneksel iftar programına bu sene de devam etti. Önceki akşam Güneşler Otel’de düzenlenen iftar programına CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Erdoğan Kaplan, Tkirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilcisi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aydın Şanlı, Muhasebeci Rüstem Tuna, HFZ Cami İmam Hatibi Abdullah Karacan, Güneşler Otel tedarikçileri, müşterileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

83 YAŞINDA Kİ GÜNEŞ DAVETLİLERLE YAKINDA İLGİLENDİ

Abdi Güneş geleneksel hale getridiği iftar yemeğinde davetlilerini restaurant girişinde karşılarken, oğlu Mustafa Güneş’te Otelin yeni lobi girişinde karşıladı. 83 yaşında ki Abdi Güneş iftar öncesinde olduğu kadar iftar sonuna kadar da davetlileriyle yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılırken, yemek sonunda da HFZ Cami İmam Hatibi Abdullah Karacan yemek duası yaptırarak kendilerini iftar programında ağırlayan Abdi Güneş’e teşekkür etti.

 

DAVETE İCABET EDEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Güneşler Otel kurucularından olan Abdi Güneş yaptığı konuşmada, “Çerkezköy’de ki hızlı nüfus artışıyla birlikte ilk yıldızlı oteli kazandıranlardanım. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımız ile tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve yakınlarımızla bir araya geliyoruz. Yılda bir kez de olsa bir araya gelerek verdiğimiz bu iftar yemeğini önümüzde ki yıllarda da devam ettirmek tek temennimiz. Akıp giden yıllara rağmen dostlukların kaybedilmemesi bizleri mutlu ediyor. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet Kardeş