Biz büyük bir ailyiz

Çerkezköy Belediyesi tarafından kapalıl otopark üzerinde düzenlenen iftar programında belediye personelleri ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye çalışanları ile birlikte aynı

GÜNDEM 3.07.2016 18:00:00 0
Biz büyük bir ailyiz

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar programlarının ileri ki yıllarda da birlik ve beraberlik içinde devam etmesini temenni etti. Kapalı Otopark alanı üzerinde organize edilen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Esengül Güven, Kemal Gümüş ve Mustafa Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, belediye personelleri ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DAHA GÜZEL BİR ÇERKEZKÖY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Masaları tek tek gezerek personellerle selamlaşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra tezgahın başına geçerek personeline kendi elleri ile yemek dağıttı. İftar sofrasında belediye çalışanlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Akay, "Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Hepimiz daha güzel bir Çerkezköy için çalışıyoruz.” dedi. İftara katılan tüm personellere ve ailelerine teşekkür eden Başkan Akay tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ