Kapaklı Kaymakamlığı'ndan anlamlı iftar

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kaymakamlık olarak önceki gün Hawthorn Suites By Wyndham Hotel'de düzenledikleri iftar programında şehit aileleri ve gazilerle birlikte oruç açtı.

GÜNDEM 3.07.2016 18:00:00 0
Kapaklı Kaymakamlığı

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

İftar programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Siyasi parti temsilcileri, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, spor kulüpleri başkanları, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri eşi Esra Gürbüz ile birlikte kapıda karşılayan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, iftar programı boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

 

BİN AYDAN DAHA HAYIRLI BİR GECE

İftar sonrası Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş tarafından dualar edildi. Daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Kaymakam Gürbüz, “Ramazan ayı 11 ayın sultanı, bizleri birbirimize bağlayan bir aydır. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Böyle bir günde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduk. Ramazan ayımızın birlik ve beraberliğimizi arttırmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZDİR

Kaymakam Gürbüz şöyle devam etti: “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Terörle mücadele son safhaya ulaşmış durumda. Biliyoruz ki terör örgütü asla emeline ulaşamayacaktır. Şehit aileleri bizim göz bebeğimizdir. Her zaman şehit aileleri ve gazilerimiz birinci önceliğimiz olmuştur.” Tüm katılımcıların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Gürbüz, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ