Bayram tedbirleri alındı

Kapalı Kaymakamlığı vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri amacıyla gerekli tedbirlerini aldı. Kapaklı'da Bayram Namazı saat 06.25'te kılınacak. Dün gece son teravih namazını kılın?

GÜNDEM 3.07.2016 18:00:00 0
Bayram tedbirleri alındı

EKİPLER 24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞACAK

Ramazan Bayramı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından umuma açık yerlerin kontrolü yapılırken, kimlik denetlemeleri de artırılacak. Bayram tedbirleri kapsamında PTT ve kargo şirketleri aracılığı ile gelen ve gönderilen kolilerden şüpheli görülenler kontrolden geçirilecek. Koruyucu hekimlik hizmetleri artırılarak devam edecek. Sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için nöbet cetvelleri düzenlenerek nöbetçi personele tebliğ edilecek. Ambulans araçları şoförleriyle birlikte hizmete hazır olacak. Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatları çalışır halde 24 saat esasına göre hizmet verecek. Su ve kanalizasyon gibi hizmetlerin aksatılmaması için bakım ve onarımlar önceden tamamlanacak. Meydana gelebilecek arızalar için ekipler, 24 saat esasına göre görev yapacak.

 

TÜM HALK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA DAVETLİ

TREDAŞ meydana gelebilecek arızalar ve muhtemel elektrik kesilmelerine karşı gerekli tedbirleri alıp,  hazır ekip bulunduracak. PTT Müdürlüğü dağıtımların aksatılmaması için gerekli tedbirleri alacak. Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma bayramın birinci günü saat 10.00’da Recep Güven Çay Bahçesi’nde yapılacak. Protokol bayramlaşmasına kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşların katılması bekleniyor.

 

Marmara Haber