Çoçuklarımla gurur duyuyorum

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, kilolarında Türkiye şampiyonu olan çoçukları Samet Ayaz ve Alperen Ayaz'ın sporda olduğu gibi eğitim öğretim hayatlarınında da başa

SPOR 3.07.2016 18:00:00 0
Çoçuklarımla gurur duyuyorum

ÇOÇUKLARIMIN BAŞARISININ SIRRI EĞİTİMDİR

Büyük oğlu Samet Ayaz’ın tüm derslerinin çok iyi olması dolayısıyla Takdir ve İftaharla 7. sınıftan 8. sınıfa geçtiğini söyleyen Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Küçük oğlum Alperen Ayaz da aynı şekilde sınıfını geçti. Eğitim hayatlarının da başarılı olan çoçuklarımla gurur duyuyorum. c. Her alanda eğitim başarı getirir. Taekwondo sporcusu olan çoçuklarım eğitim öğretim gördükleri Halit Narin Ortaokulunun başarılı öğrencilerindendir. Spor yaparken de derslerini kesinlikle aksatmamaktadırlar” dedi.

 

BAHTLARI AÇIK OLSUN

Vural Ayaz, “Çocuklarımın önce dersleri yani eğitimleri biz anne ve babalar için daha önemlidir. Sonra da spordaki eğitimleri gelir. Ama iki çoçuğum da hem okul eğitim öğretimlerini aksatmadı hem de sporda başarıyı yakalamak için canla başla çalışmaları da takdir edilecek bir olaydır. Çünkü bir yerde okul bir yerde sporla meşgul oluyorsun ve iki kulvarda da başarılı olmak kolay bir şey değil. Bu nedenle çoçuklarımın eğitim yaşamlarında da başarılı olmalarından memnunuz ve gurur duyuyoruz. İnşallah ömür boyu başarıları böyle devam eder. Bahtları açık olsun” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN