Tartışma büyüyor

MHP Kapaklı ilçe Başkan Yardımcısı Güven Öztürk ile CHP Kapaklı ilçe Başkan yardımcısı Av. Can Akay arasındaki tartışma büyüyor. MHP'li Öztürk, "CHP Seçmenine Çağr?

SİYASET 1.07.2016 20:17:00 0
Tartışma büyüyor

TENCERE TAVA MI ÇALSAYDIK?

CHP Kapaklı İlçe yönetiminin partilerini sütten çıkmış ak kaşık olarak göstermelerini tebessümle karşıladıklarını belirten Güven Öztürk, “Kendileri CHPye, Cumhuriyet ve Halk medyasından bakıyor olsa gerek ki partilerinin izlediği siyasi yol haritasını tozpembe, bizleri de AK Parti’nin arka bahçesi olarak görüyorlar. AK Partililer de bizi CHP yandaşı olarak görüyor. Bu bizim birilerine yandaş değil, iki yanlış arasındaki tek doğru olduğumuzu gösterir. Biz her zaman doğru gördüğüğümüzün yanında olduk. Gerek AK Parti gerekse CHP vatanımız ve milletimiz yararına çaba sarf ettikleri zaman MHP kendilerini yalnız bırakmadı. Tam tersi bir durum olduğunda da her zaman dimdik karşılarında olduk. Biz bu memlekette her zaman, her ortamda yalnız bırakıldık. Yine de zor zamanda memleketimizi bırakmadık. Ne yapsaydık? CHP’liler gibi ne olursa olsun yeter ki baştaki gitsin diye sokak sokak gezip tencere tava mı çalsaydık? Ya da AK Parti gitsin diye HDP’ye seçimde destek mi verseydik? CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Uğur Ülgüp gibi halkın parasıyla HDP barajı geçti diye pilav mı dağıtsaydık?” diye sordu.

 

CHP CUMHURİYETE BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYOR?

Öztürk şöyle devam etti: “Yoksa CHP Genel Başkan Yardımcıları Av. Sezgin Tanrıkulu ve Gamze Akkuş İlgezdi gibi PKK/PYD’li Aziz Güler’in cenazesine katılıp gözyaşı mı dökseydik? Ya da Milletvekili Eren Erdem gibi meclis kürsüsünden YPG/PYD terör örgütünü kayırsamıydık. Veyahut geçmiş senelerde görevi başında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın öldürülen faillerinin evine giden CHP Milletvekilleri kimlerdir? Acaba Emine Ülker Tarhan bu irade ve kararlılığınızdan dolayı mı CHP’den istifa etmiştir? CHP, Atatürk’ün miras bıraktığı Cumhuriyet’e bu şekildemi sahip çıkmaktadır?”

 

BUGÜN DE MİLLİYETÇİLİK SATIYORLAR

AK Parti’nin Ahmet Kaya şarkılarını serbest bırakarak iktidarının ilk yıllarında gayrı resmi ihanet sürecinin temelini attığını belirten Öztürk, “İhanet süreci Habur kapısında davullu zurnalı seyyar mahkemelerde CHP- HDP’nin desteği ve danışıklı dövüşü ile tescillendi. MHP, 3 partiye karşı dik duruş sergiledi. Kafataşcı, ırkçı, faşist gibi hareketimizle alakası olmayan terimlerle hakarete uğradık. Her türlü Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar dün acitasyon ve gözyaşı sattıkları gibi bugün de miliyetçilik satıyor. Buna rağmen başkanlık sistemine karşı milletin meclisinde azınlıkta da olsa MHP mücadele ediyor.

 

FAİK ÖZTRAK ANKARA VEKİLİ Mİ?

Can Akay’ın “CHP Atatürk’ün partisi olmakla övünen bir partidir” sözüne değinen Öztürk, “Övünmekten ileri gidemediler. Mustafa Kemal gibi bağdaştırıcı ve yapıcı değil, milli şefleri gibi ayrıştırıcı ve yıkıcı oldular. CHP milletvekilleri Selahattin Demirtaş’ın ardından Rusya’ya AKP’den önce uçar adım gidip özür dileyerek mi ülkemize itibar kazandırdılar. Ülke dışında yurdumuz için çalışan CHP’li Milletvekilleri ülke menfaatlerini 3 aşağı 5 yukarı kolluyordur. Kapaklı Belediye Meclis üyeleri de yurt fışı gezilerinde Venedik’te, Avusturya’da veyahut Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde belediyecilik ile ilglili çalışıyorlar. Fakat tecrübeli, çalışkan, özverili ve dürüst, gerçek Atatürkçü iradeye sahip olan CHP’nin Tekirdağ’daki 1 numaralı adamı Faik Öztrak nerededir? Seçim zamanı sağa sola 3D reklam afişi asan Faik Öztrak Ankara’nın mı milletvekilidir? 20 Mart 2016’dan sonra Kapaklı’ya kaç defa gelmiştir? Vatandaş olarak Kılıçdaroğlu bile, Öztrak’dan Fazla Tekirdağ’da bulunmuştur” dedi.

 

AKAY’I MHP’YE ÜYE OLMAYA DAVFET EDİYORUZ

Öztürk açıklamalarını şöyle sonlandırdı: “MHP yetişmiş kadrolarıyla aziz Türk Milleti lehine gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaktadır. Tombaladan kasetler çıkararak makam mevki için yol arkadaşını lider olma yolunda satan ne idüğü belirsiz, devleti zarara uğratmış bir şahşın başını çekmediği partinin mensubu olduğumuz için onur duyuyoruz. Partimizdeki akademisyen ve alanlarında çağ açmış olan profesörlerin, Atatürk’ün yol haritasını çözen insanların çeyreğine bile sahip olamayan, Avukatlar Kulübü olmanın dışına çıkamayan CHP’nin partimizi baştan aşağı bilgisiz donanımsız ilan etmesi oldukça komiktir. Biz hiçbir şekilde Hukuk Mücadelesinden çekinmiyoruz. CHP Yöneticisi Avukat Can Akay’ı 2 adet vesikalık fotoğrafı ile birlikte partisine istifasını vererek Türk Milletinin tek kalesi MHP’ye üye olmaya davfet ediyoruz.”

 

Haber / Ahmet KARDEŞ