Alpaslan'la yola devam

Tekirdağspor önümüzdeki sezonda sözleşmesi devam eden Teknikdirektör Erdal Alpaslan'la yoluna devam ediyor. Erdal Alpaslan'ın kariyeri ve kişiliği Tekirdağspor yönetimine güven verirken, Alpaslan ve yönetim yapmÄ

SPOR 1.07.2016 20:14:00 0
Alpaslan

YÖNETİM 6 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALAMAYI PLANLIYOR

Teknikdirektör Erdal Alpaslan listesinde yer alan futbolcuları yönetime sunarken, yönetim bu futbolcularla temasa geçerek önümüzdeki sezonun iskeletini oluşturma adına kolları sıvadı. Teknik Direktör Erdal Alpaslan'ın gerekli mevkiler için belirlediği listede yer alan futbolcularla temasa geçen yönetim kurulu bayramdan önce 6 futbolcu ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Alt yapıda yer alan isimleri de gündeme alan yönetim kurulu alt yapı teknik heyetinden gelecek raporu bekliyor.

 

TRANSFERLER BAYRAMDAN SONRA TAMAMLANACAK

Uzun yıllardır alt yapıdan A takım kadrosuna oyuncu ekleyemeyen Tekirdağspor’da bu sezon en az 2 futbolcunun kadroya kazandırılması bekleniyor. Teknik Direktör Erdal Alpaslan'ın gerekli mevkiler için belirlediği listede yer alan futbolcularla temasa geçen yönetim kurulu bayramdan önce 6 futbolcu ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Camianın kulağı yönetimden gelecek olumlu transfer haberlerinde. Yönetim kurulu başta başkan Mustafa Aydoğdu olmak üzere birçok futbolcu ile temaslarını sürdürürken, bayram tatilinin ardından transferlerin tamamlanacağı kulüpten edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Marmara Haber