Tekirdağspor'dan destek ziyaretleri

2016-2017 futbol sezonunda 3 Lig'de mücadele edecek olan Tekirdağspor'da yönetim, Vali Mehmet Ceylan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret ederek destek istedi.

SPOR 30.06.2016 19:22:00 0
Tekirdağspor

İMKANLARIMIZI HAREKETE GEÇİRECEĞİZ

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu’nun ilk durağı Tekirdağ Valiliği oldu. Ziyarette yeni yönetim kurulu üyeleri As Başkan Ersan Özcan,  2.Başkan Özkan Sobacıoğlu, 2.Başkan Sadi Şen, Kaynak Geliştirme Sorumlusu Eyüp Ataman ve Halkla İlşkilerden Sorumlu Şerif Dırak da Başkan Mustafa Aydoğdu’ya eşlik etti. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Tekirdağspor Kulübü yönetimini makamında ağırladı. Ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Ceylan, Tekirdağspor'a her türlü desteğin sağlanması için imkanların harekete geçirileceğini belirtti. Vali Ceylan, profesyonel ligde mücadele eden, il temsilcisi Tekirdağspor' un Tekirdağ için başta tanıtım olmak üzere başarıları ile birlikte ekonomik ve sosyal hayata da önemli katkı sağladığının altını çizdi.

 

GÖREV DAĞILIMINI YAPTIK

Vali Mehmet Ceylan’a teşekkür eden Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu, “Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz. Biz de Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceğimize dair söz veriyoruz” dedi. Kulp olarak yönetimde görev dağılımı yaptıklarını söyleyen Aydoğdu, “Salih Tekin As Başkan, Benan Utku As Başkan, Ersan Özcan As Başkan, Özkan Sobacıoğlu 2. Başkan, Ercan Kısa 2. Başkan, Cüneyt Pullukçu 2. Başkan, Sadi Şen 2. Başkan, Volkan Nallar Futbol Şube Sorumlusu, İsmet Teberoğlu Genel Sekreter, Şahin Umur Halkla İlişkiler Sorumlusu, Sadık Baş Alt Yapı Sorumlusu, Eyüp Ataman Kaynak Geliştirme Sorumlusu, Şerif Dırak Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Vecdi Yalnızoğluda Kaynak Geliştirme Sorumlusu oldu” dedi.

 

TEKİRDAĞSPOR’ A YAKIŞIR BİR SPOR KOMPLEKSİ OLACAK

Tekirdağspor Valilik ziyaretinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak' ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın makamında gerçekleşen ziyarette;  Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu, Tekirdağspor’a geçen yıl ve bu yıl verdiği desteklerden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak, Tekirdağspor’un en iyiye layık olduğunu belirterek imkanlar dahilin de her zaman kulübün yanında olacağını söyledi. Günümüzün en popüler sporu olan futbolda Tekirdağ’ı profesyonel ligde temsil eden tek takımın Tekirdağspor olduğunu belirten Albayrak, “Tekirdağspor, ilimize mal olmuş ve on bir ilçenin tamamını temsil eden bir futbol kulübüdür. On bir ilçemizdeki birlik ve beraberliğimizin Tekirdağspor’da pekişmesi bizleri son derece mutlu ediyor. El ele, omuz omuza Tekirdağsporu layık olduğu yerlere getireceğiz. Tekirdağ'a ve Tekirdağspor’ a yakışır bir spor kompleksinin hazırlıkları büyük bir hızla devam ediyor” dedi.

 

Marmara Haber