Camcı saldırıyı kınadı

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydna gelen patlamayla ilgili basın açıklaması yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yapılan saldırının Türkiye'nin birlik ve beraberliğine

GÜNDEM 29.06.2016 18:44:00 0
Camcı saldırıyı kınadı

SALDIRIYI KİM YAPARSA YAPSIN LANETLİYORUZ

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını lanetlediğini belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Savunmasız sivillere yönelik yapılan hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir. Bu saldırı, Türkiye’nin kalbine, birliğine, bütünlüğüne yapılan bir saldırıdır. Saldırıyı kim yaparsa yapsın lanetliyoruz. Türkiye'nin en iyi korunan havalimanında böylesine bir saldırının gerçekleşmesi, terörün şehirlerin kalbine inmesi gerçekten düşündürücüdür. Çok ciddi dersler çıkartılması gerekiyor” dedi.

 

ÜLKEMİZ KAOSA SÜRÜKLENİYOR

Camcı, “7 Haziran 2015’ten bu yana şehit olan asker, polis ve vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Ülkemiz kaosa sürükleniyor. Hükümetin, milletin gündeminde olmayan başkanlık söylemlerini terk etmesini bekliyoruz. Cumhurbaşkanının, Başbakanın, Bakanlar Kurulunun ve hepimizin baş koyması gereken bir tek şey varsa Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, milletin birliğidir” dedi ve hayin saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu.

 

Marmara Haber