Transfer harekatı başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, transfer çalışmalarına başladıklarını kaydetti. Geçen yıl şampiyonluğu son maçta kaçıran

SPOR 29.06.2016 18:40:00 0
Transfer harekatı başladı

TAKIMIN YÜZDE 80’İ İLE ANLAŞTIK

Süper Amatör Lig’de 2015-2016 sezonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kıl payı kaçıran 1911 Çerkezköyspor’da yeni sezon transfer çalışmaları başladı. Konıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Mümkün olduğunca geçen yıl ki kadroyu korumaya çalışacağız. Yaptığımız görüşmeler neticesinde kadromuzdaki isimlerin yüzde 80’i ile yeniden anlaştık. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Narçın’ın açıklamaları doğrultusunda takımda kalması kesinleşen isimler şöyle: “Muzaffer Kurt, Sedat Çolak, Mesut Salmaz, İsmail İnan, Göksel Söyler, Tezcan Karabulut, Selçuk Tekeci, Metin Erdem, Hakan Tice, Deniz Sert.”

 

BAL’DAN OYUNCU BAKIYORUZ

Yeni sezon için iç transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirten Narçın, “Hayrettin ile görüşeceğiz. Emrah Çilingir başka bir takımla anlaşıyor. Deniz Sert, başka talipleri olmasına rağmen gitmek istemedi. Bu sene de takımda kalırsa çok seviniriz. Dış transferde BAL liginde oynayan üç oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer görüşmelerine başlayalı birkaç gün oldu. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı hızlandıracağız. 3-4 yıldan bu yana BAL liginde oynayan oyuncularla görüşüyoruz” dedi.

 

SAHA İHTİYACIMIZ VAR

Gelecek vaadeden genç yeteneklerden 3-4 ismi de kadroya dahil etmeyi planladıklarını belirten Başkan Narçın, “Kapalı Spor Salonu yanına yapılması planlanan stadın başlaması uzun sürecek. Bitse de yeterli olmayacak. Belediyemiz 29 Ekim Kapalı Spor Salonunun yanına amatör sporları için bir saha yapacak. Bir halı saha yapıldı ve herkesin çok işine yaradı. Hali hazırda olan Veliköy’deki sahadan verim alamıyoruz. Kızılpınar’daki sahada kullanılmaz durumda. Burası Milli Eğitimin yeriymiş ama imar planlarında spor alanı olarak geçiyor. İmarda ne geçiyorsa ona bakılması gerekir. İlçemizde gençlerin ve spor kulüplerinin ihtiyaçları da göz önünde tutulduğunda burasının bir an evvel yenilenip spor kulüplerinin kullnımına açılmasını istiyoruz” dedi.

 

OKULLAR VE KULÜPLER KULLANACAK

Narçın, “Belediye ‘benim spor kulübüm var Kızılpıanr sahasını onlara kullandıracağım’ demiyor. Bu sahayı öğrenciler, gençler ve amatör spor kulüpleri kullanacak. Bu şehrin çocukları kullanacak. Belediye yeri verin ben sahayı yenileyeyim diyor. Tüm masrafları zaten belediye karşılayacak. Bölgemizde çok spor kulübü var. Fakat idmanlarımızı hep dışarıda yapmak zorunda kalıyoruz. Veliköy’deki saha da ne top oynanır ne de idman yapılır. Kızılpınar’daki alanı inşallah milli eğitim verir de hem okullar hem de kulüpler rahat bir nefes alır” dedi.

 

SANAYİCİDEN DESTEK

Yeni sezon için sponsorluk anlamında sevindirici gelişmeler yaşandığını söyleyen Başkan Narçın, “Henüz ismini açıklamak istemediğimiz bir sanayi kuruluşu 2016-2017 futbol sezonu için bize sponsor olmayı kabul etti. Yeni sezonda 7’den 70’e herkesin desteğini bekliyoruz” dedi. Narçın, kendilerine sağlık sponsoru olan Özel İrmet ve Özel Optimed hastanelerine de teşekkür etti. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ