Özel misafirlere özel menü

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi'nin Melek Sarıtaş Yeşil sponsorluğunda Yemek Dünyası'nda verdiği iftar yemeği yoğun ilgi gördü. Yemek Dünyası işletmecisi Metin Diyadin Dağ, Bey

GÜNDEM 28.06.2016 18:44:00 0
Özel misafirlere özel menü

KATILIM YOĞUN OLDU

İftar programının sponsorluğunu Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Sarıtaş Yeşil üstlenirken, iftara Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, engelliler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı. Katkılarından dolayı Melek Sarıtaş Yeşil’e teşekkür eden Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Böylesine güzel bir gecede sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Birkaç gün sonra idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın da tüm İslam Alemi için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

DERNEĞİMİZ EĞİTİM ALANINDA BİRÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMA YAPTI

İftar programında engelli engelsiz vatandaşların birlikte oruç açacağına dikkat çeken Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise “Bu program birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacaktır. Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Melek Sarıtaş Yeşil olmak üzere herkese teşekkür ederim. Derneğimiz eğitim alanında birçok önemli çalışma gerçekleştirdi. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırma adına önemli projeleri hayata geçirdi. Derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum” dedi. Yemek Dünyası işletmecisi Metin Diyadin Dağ, Beyazay Derneği yönetiminin isteği üzerine özel misafirler için özel iftar menüsü hazırladıklarını kaydetti.

 

Haber / Seyit SÜREN