Yardımlar gücümüze güç katıyor

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi geleneği bozmayarak, bu Ramazan Ayı'nda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu. Kipa Alışveriş Merkezi'nde açılan stantta ihtiyaç sahiplerine daÄ

GÜNDEM 27.06.2016 17:03:00 0
Yardımlar gücümüze güç katıyor

YARDIMLARIN GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMASINI İSTİYORUZ

Bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine erzak paketi dağıtacaklarını söyleyen Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, “Her yıl Kipa ile birlikte düzenlediğimiz erzak yardım kampanyası bu yıl da devam ediyor. Vatandaşlarımızın yaptığı erzak bağışlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Erzak paketi yardımlarının dağıtımında mahalle muhtarlarının kendilerine çok yardım ettiğini söyleyen Aşut, “Muhtarlarımız sayesinde mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirliyor ve erzak paketlerini kendilerine teslim ediyoruz. Amacımız bu yardımlardan gerçek ihtiyaç sahiplerinin faydalanmasıdır” dedi ve hayırsever vatandaşları kampanyaya katkı sağlamaya davet etti.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZ YARDIM BEKLİYOR

Türk Kızılay’ının 4 farklı bağış seçeneği sunduğunu kaydeden Aşut, “Ramazan Ayı bereket, sevgi ve paylaşma ayıdır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız yardım bekliyor. Hayırsever vatandaşlarımız Türk Kızılay’ı tarafından özenle hazırlanan dört farklı bağış seçeneğinden satın alarak erzak paketini Kızılay Şubemize getirebilir. Biz de bu paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırırız. Kampanyamız Arife gününe kadar devam edecek” dedi. Erzak yardımı kampanyasında Kızılay’a destek veren ve yardım edenlere teşekkür eden Aşut, “Hayırseverlerimizin Kızılay’ verdiği destekler Türk Kızılay’ının gücüne güç katıyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN