Minibüsçüler iftarda buluştu

Çerkezköy'de yıllardır şehir içi yolcu taşımacılığı yapan S.S. Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsçüler Kooperatifi geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programlarına

GÜNDEM 27.06.2016 16:53:00 0
Minibüsçüler iftarda buluştu

BAŞKAN ÖZTÜRK DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

Davetliler, Kooperatif Başkanı Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Minibüsçülerin iftarında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Karakol Amiri Başkomiser Şakir Oda, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe,  Kooperatifin eski Başkanlarından Engin Arslan ile Kooperatif mensupları minibüsçüler de hazır bulundu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan S.S. Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüscüleri Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, “Öncelikle bu akşam sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Katılımınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı kardeşlik ve sevgi bağlarının tavan yaptığı bir aydır. Bizler kutsal bir görev yapıyoruz. İlçe halkımıza iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışarak hizmette kusur etmemeye özen gösteriyoruz. Halk arasında Mavi Minibüsler olarak adlandırılan bizler ilçemizde bir nevi kamu hizmeti veriyoruz” dedi.

 

ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ

Öztürk şöyle devam etti: “Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bu birlikteliğimizi daha da pekiştirerek çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bizler ilçemizde yaptığımız hizmet nedeniyle bölgemizde örnek gösterilen tek kooperatif olmaktan da onur ve gurur duyuyoruz. Bu nedenle işimizi ve görevimizi aksatmadan en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız.” Başkan Ali Öztürk’ün konuşmasının ardından Kooperatif üyesi Şerif Vural’ın yedinci sınıfa giden oğlu Süleyman Vural yemek duası yaptırdı.

 

Haber / Seyit SÜREN