Gazilere kıyafet hediye etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyaret etti. Akay, bur süre önce gazi unvanı aldıkları Kıbrıs'a gönderdiği gazilere, bir jest

GÜNDEM 21.06.2016 18:34:00 0
Gazilere kıyafet hediye etti

Akay, burada Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından karşılandı. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Kıbrıs gezimiz çok güzel geçti. Fakat tek bir eksiğimiz vardı. Belediye Başkanımız yanımızda değildi. Biz sizi de orada aramızda görmek isterdik. Kıbrıs gezimiz son derece güzel geçti. Hiçbir sıkıntı yaşamadık” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyesi 41 gaziye yeni takım elbiselerinin teslim edileceğini belirten Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Kıbrıs gezisi jestinin ardından gazilerimize yeni takım elbiselerini hediye ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederiz. Fakat biz size isim listesini verirken, bir iç güvenlik gazimizin ismini yazmayı unutmuşuz” dedi. Başkan Akay da en kısa sürede iç güvenlik gazisinin takım elbisesinin de teslim edileceği sözünü verdi.

 

AKAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Konuşmaların ardından Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile birlikte gazilere yeni kıyafetlerini teslim etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a gazilere verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ