Grup toplantısında hediye ettiler

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ile CHP'nin TBMM'deki haftalık olağan grup toplantısına katıldı.

GÜNDEM 21.06.2016 18:31:00 0
Grup toplantısında hediye ettiler

Burada Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin fotoğrafını hediye ettiler.
Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, Edirne Belediyesi ve Edirne Şehit Aileleri Derneği’nin katkılarıyla yapımının tamamlandığını ve Çanakkale Şehitliği’nin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şehitliği konumunda olduğunu belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Edirnemizin en zor günlerinden biri olan Şehit Polisimiz Nefize kardeşimizin cenaze töreninde Edirnelilerin ve Edirneli Şehit Aileleri’nin yanında olmuştu. Bizde, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ile birlikte kendisine, Edirnelileri zor gününde yalnız bırakmadığı için teşekkür etmek istedik.” dedi.