Bayramdan sonra başlıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kızılpınar Mahallesindeki altyapı çalışmalarının 14 Temmuzda başlanacağı açıkladı.

GÜNDEM 19.06.2016 16:43:00 0
Bayramdan sonra başlıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin  düzenlediği geleneksel iftar sofraları Kızılpınar Mahallesi ile devam etti. Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda verilen sokak iftarına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcı İmdat Özgör, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatanday vatandaşlarımızın katıldığı Kızılpınar Mahallesii’ndeki sokak iftarına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.
Açılan oruçların ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Albayrak,"Büyükşehir Belediyemizle İlçe Belediyelerimizin ortaklaşa düzenlediği Mahalle İftarlarımız devam ediyor. Ben buradan Kızılpınarlı hemşehrilerime müjde vermek istiyorum. Kızılpınar’ın yıllardan beri en büyük sorunu olan altyapı sorununa 14 Temmuz tarihi itibari ile son veriyoruz. 14 Temmuz’da Kızılpınar’ın altyapı işine başlayacağız” dedi.