Pazar yerine ilk kazma Ağustos'ta vurulacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacakları 2016 yatırım programında yer alan projelerin tarihlerinin netleşmeye başladığını söyledi.

GÜNDEM 12.06.2016 16:35:00 0
Pazar yerine ilk kazma Ağustos

Akay, Kent Park projesi dahilinde bulunan Pazar Yeri projesi için tüm hazırlıklar tamamlandığını belirterek, "15 Temmuz tarihinde projenin Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) süreci başlayacak. Ağustos ayının ilk haftasında ihalesinin yapılmasının ve askı süresinin tamamlanmasının ardından Ağustos ayının ikinci haftasında Pazar Yeri’nin ilk kazmasını vurmayı planlıyoruz” dedi.

 

MODERN DÜĞÜN SALONU OLACAK
Veliköy Düğün Salonu projesinde sürecin istedikleri gibi işlediğini belirten Akay, "Düğün Salonu proje yapım çalışmaları tamamlandı. Şu anda ihale süreci hazırlanıyor. Temennimiz Temmuz ayı içinde ihalesini tamamlayıp, 5 Ağustos tarihinde de Veliköy Düğün Salonu projesinin yapım çalışmalarına başlamaktır. Bu proje ile Veliköy Mahallesi sakinlerimize modern bir düğün salonu kazandırmak istiyoruz.Ayrıca Çerkezköy Mezbahanesi yanında 3 katlı bir bina yapılacak.Bu binada Zabıta Müdürlüğü, MOBESE Merkezi ve AFAD Koordinasyon Merkezi bulunacak. Binanın proje çalışmaları tamamlandı. Amacımız Ağustos ayının ilk haftasında projenin ihalesini yapmak ve 20 Ağustos tarihine kadar da yapım çalışmalarına başlamaktır" ifadelerini kulandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ