İntihara kalkıştı, polis önledi

Kapaklı'da 56 yaşındaki Bekir Yaşar, 6 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ekonomik sıkıntılar çektiği için bunalıma girdiği öğrenilen Yaşar, polisin yaklaÅ?

GÜNDEM 10.06.2016 18:58:00 0
İntihara kalkıştı, polis önledi

Olay,Pınar Bulvarındaki 6 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. Çatıya çıkan ve burada kolunu jilet ile kesmeye başlayan Bekir Yaşar'ı gören çevredekiler durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

HAVA YATAĞI AÇILDI
Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri binanın altına hava yatağı açarken, sağlık ekipleri de olası bir atlamaya karşı hazır bekledi. Polis ekipleri ise çatıya çıkarak ikna çalışması başlattı.

MERAKLI KALABALIK
İntihar girişimini duyan çok sayıda vatandaş ise binanı önünde toplandı ve yaşananları film gibi izlemeye başladı.Binanın önünde toplanana kalabalı nedeniyle addede trafik güçlükle ilerledi. 

HASTANEYE KALDIRILDI
Oğlunun askerde olduğunu ve uzun zamandır işsiz olduğu için yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihara kalkıştığı öğrenilen Bekir Yaşar, çatıya çıkan polis tarafından yaklaşık 40 dakika süren çabayla ikna edilerek aşağıya indirildi. Çatıda jilet ile kolunu kesen Yaşar, tedavisi için Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.