Yılsonu sergisine hazırlanıyorlar

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen kurslar yıl sonu gösterilerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen resim ve el sanatları sergisinin ardı

KÜLTÜR SANAT 10.06.2016 18:44:00 0
Yılsonu sergisine hazırlanıyorlar

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl eğitimleri verilmeye başlanan Mental Aritmetik ve İşaret Dili eğitimlerinin ilki sona eriyor. Kursiyerler, 13 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 16.00'da Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde yıl sonu gösterileri ile aldıkları eğitimi sergileyecekler.
Kursiyerlerin yıl sonu gösterilerine büyük bir heyecan ile hazırlandıklarını belirten Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Mental Aritmetik ve İşaret Dili kurslarını çok önemsediklerini ve kurslara katılım oranının çok yüksek olduğunu belirterek, "Mental Aritmetik, özellikle 5 ile 12 yaş arasındaki çocukların beyin gelişimine fayda sağlayan bir sistem. İşaret Dili ise artık günümüzün vazgeçilmezi halini aldı. Hedefimiz Mental Aritmetik kursumuz ile çocuklarımızın gelişimine katkı sunmak ve toplumun önemli bir kesimini kapsayan vatandaşlarımıza ulaşmak ve onlarla iletişime geçmek isteyen ya da işleri gereği işaret dilini kullanmak zorunda kalan herkese yardımcı olabilmek. Eğitim dönemi tamamlandı ve şimdi kursiyerlerimizi meziyetlerini sergileme zamanı. Yılsonu gösterilerimize tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.