İlk inceleme Özel idareye

Son kararname ile Edirne'ye atanan Vali Günay Özdemir, İl Özel İdaresini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 10.06.2016 18:38:00 0
İlk inceleme Özel idareye

İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhammet Öztürk ve Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş tarafından karşılanan Vali Günay Özdemir,yeni düzenlemelerin yapıldığı meclis binası ve sosyal tesisler ile yapılan çevre düzenlemelerini yerinde inceledi.  Vali Özdemir, 2016 yılı yatırım programı, yapılan çalışmalar, İl Özel İdaresinin genel durumu ve kapasitesi hakkında Genel Sekreter Muhammet Öztürk ve Şube Müdürlerinden brifing aldı.
Vali Özdemir, Edirne İl Özel İdaresi’nin geçtiğimiz dönemlerde birçok okulun onarımlarını tamamlayarak eğitim ve alt yapı alanında önemli yatırımlar yaptığının altını çizerek, "İl Özel İdaremizin genel durumu hakkında bilgiler almak üzere bu ziyaretimi gerçekleştirdim. Geçen yıl yapılan ve bu yıl yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler aldım. Edirne ve ilçelerimizin alt yapısı ve suyu olmayan köyü yoktur. Köylerimizin daha yaşanır olması için, günümüz şartlarına ve köylümüzün istekleri doğrultusunda; Valilik, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi çalışanlarımız ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Edirne, Osmanlıya yüz yıla yakın başkentlik etmiş kadim bir kentimizdir. Bundan sonra da Edirne’den Kars’a hızlı tren ile Edirne, bölgemizde ve dünyada önemli bir yere sahip olacak. Valilik, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak hep beraber İlimizi ve insanlarımızı geleceğe hazırlayacak çalışmalar içinde olacağız." dedi.