AK Partili Akçay'dan CHP'ye ağır sözler

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, CHP'yi ağır sözlerle eleştirdi. Akçay, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten'e çağrıda bulunarak, "Siz de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaro

SİYASET 10.06.2016 12:32:00 0
AK Partili Akçay

Yazılı açıklama yapan Akçay, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,  geçtiğimiz günlerde bir televizyonun canlı yayınında terör örgütü pkk ve dhkp-c ile ilgili skandal bir itirafta bulunarak ‘Biz hapiste hasta yatan pkk'lıya da gittik, dhkp-c'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık’ dedi. Yiğit insanlar, akıllı siyasetçiler, vatanını sevenler, terörist ile terörist olmayanı ayırırlar. Vatansever olmayanlar ise terörist ile terörist olmayanı ayırt etmezler. Ana muhalefet liderinin terörist sevici olması ülkemiz için büyük talihsizlik.”dedi.

TERÖRİST SEVİCİ
CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten'e çağrıda bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Kılıçdaroğlu’nun açıklaması hakkında neler düşündüğünü merak ettiğini söyleyerek kendisinin de bir CHP’li olarak ziyaret ettiği teröristler varsa açıklamasını istedi. Akçay, "Kılıçdaroğlu’nun teröristleri ziyaret ettiğini gururla söylediği konuşmasını dehşetle izledik. CHP İl başkanları da acaba terörist ziyareti konusunda aynı mı düşünüyor? Mesela CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, pkk ve dhkpc’li teröristleri evlerinde veya hastanelerinde ziyaret etmiş midir? Varsa böyle bir şey o da genel başkanı gibi bu bilgileri paylaşsın. Öyle düşünmüyor ve bu durumdan rahatsızsa,  Kılıçdaroğlu’na terörist sevici olmaması için baskı yapsınlar.”