Çorlu TSO Aşevi'nde iftar yemeği

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Belediyesi Aşevi'nde iftar yemeği verdi.

GÜNDEM 9.06.2016 18:06:00 0
Çorlu TSO Aşevi

Çorlu Belediyesi'nin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, çeşitli kurum ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen iftar yemeklerinin 3. gününde yaklaşık 1.500 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verildi.
İftar yemeğine, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ile Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Oda Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
İftar yemeğinde katılımcılara hitaben konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclisi adına iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederken, on bir ayın sultanı olan Ramazan ayına tekrar ulaşmış olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, sonraki Ramazanlarda da beraber olma temennisinde bulundu.
İftar yemeği okunan yemek duası ve Çorlu Belediyesi'nin İkram Çeşmesi'nden şerbet ikramı ile son buldu.