Şehit ateşi Edirne'ye düştü

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne pkk'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Edirneli polis memuru 32 yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi Nefize Özsoyâ€

GÜNDEM 8.06.2016 15:06:00 0
Şehit ateşi Edirne

Kızlarının şahadet haberini alan anne Hafize ve babası Süleyman Çetin ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Apartmanın 4’ncü katındaki evden feryatlar yükselirken, Edirne Emniyet Müdürlüğü’nce apartmana dev Türk bayrağı asıldı. Şehit haberinin yayılmasının ardından çevredeki yakınları aileye taziyeye gelirken, çok sayıda vatandaşta evlerinin balkonlarına Türk bayrakları astı. Edirne Valisi Günay Özdemir ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da eve gelerek aileye taziyede bulundu.

POLİS EŞİ DE SALDIRIDA YARALANMIŞTI
Mardin’de şehit olan Nefize Özsoy’un, kendisi gibi polis memuru olan Cumhur Özsoy ile evli olduğu ve 4 yaşlarında bir kızları olduğu öğrenildi. Polis memuru Cumhur Özsoy’un da geçtiğimiz yıl Mardin’de teröristlerle çıkan çatışmada yaralandığı ve tedavi sürecinde Kırklareli’ne atandığı bildirildi. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesinde görevli olan Cumhur Özsoy’un eşinin şehit olduğunu arkadaşlarından duyunca baygınlık geçirdiği ve ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.