Pazarlık sırasında baskın

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde jandarma tarafından eğlence mekanlarına uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı. Operasyonda, 51 gram eroin ele geçir

GÜNDEM 6.06.2016 18:50:00 0
Pazarlık sırasında baskın

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 30 yaşındaki E.D. ve 21 yaşındaki A.K.’nin eroin almak için İstanbul’a gittikleri ve uyuşturucuyu Keşan’daki eğlence yerlerine pazarlamak üzere 22 yaşındaki İ.E.’ye teslim edecekleri bilgisine ulaştı. Şüphelileri takibe alan ekipler, İstanbul’dan eroini getiren E.D. ve A.K’nin, Keşan’da ormanlık alanda kendilerini bekleyen İ.E. ve 18 yaşındaki B.B.’ye uyuşturucu maddeyi teslim etmek isterken gerçekleştirilen pazarlık sırasında baskın yaptı.

ORMANLIK ALANA ATTI
İ.E. baskın sırasında elindeki eroini ormanlık alan içerisine attı. İ.E.’nin ormanlık alana bir paket attığını gören jandarma ekipleri yaptıkları aramada, atılan uyuşturucuyu buldu. Pakette 51 gram eroin olduğu tespit edildi. Eroine el konulurken, 4 şüpheli gözaltına alındı. E.D., A.K., İ.E. ve B.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemede, A.K. tutuklanırken, İ.E. adli kontrollü, E.D. ve B.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.