CHP'li kadınlardan anlamlı kampanya

Çerkezköy'de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için CHP Çerkezköy Kadın Kolları Yönetimi tarafından hayata geçirilen "İyiliğe Dönüştür" adlı kampanya taraflı tarafsız herkesin ta

SİYASET 5.06.2016 18:10:00 0
CHP

HAFTANIN 3 GÜNÜ AÇIK KALACAK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, kampanyanın startını önceki gün saat 15.30’da verdiklerini belirterek, “Kampanya kapsamında yardımseverlerin getirdiği eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yaklaşık bir yıldır bu sosyal sorumluluk projemizi  hayata geçirmeyi düşünüyorduk. Fakat yoğun seçim süreci nedeniyle bir türlü harekete geçemedik. Bu günlere nasip oldu. İyiliğe Dönüştür butiğimiz haftanın 3 günü açık kalacak” ifadelerini kullandı.

 

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI NEDEN BİZDEN OLMASIN?

Butiğin Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arasında açık kalacağını söyleyen Alaca, “Kadın kollarımızdan 2 kişi görevli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar. Tüm yardımsever vatandaşlarımızı bu anlamlı projeye destek olmaya davet ediyoruz. Bu projemizin uzun süre devam etmesini diliyoruz. Yakında özellikle kadın ve çocuklar için farklı etkinliklerimiz de olacak. Ramazan Bayramı’nda çocukların bayramlıkları neden bizden olmasın” dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ