Vakitçi: Allah bize yeter

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi Almanya'nın sözde soykırımı tanımasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vakitçi, "Soykırım arayan, yağma talan arayan, barbar

SİYASET 5.06.2016 18:07:00 0
Vakitçi: Allah bize yeter

ŞANLI BİR TARİHİMİZ VAR

SP İl Başkanı Murat Vakitçi, “Rabbimize hamdolsunki helayı ve medeniyeti bizden öğrenen o ülkeler gibi kanlı bir tarihimiz değil; adalet, kardeşlik, refah, vefa, insanlık hakları, hatta hayvan haklarını gözeten bir medeniyetimiz, şanlı bir tarihimiz var. Başta Almanya olmak üzere, İngiltere, Fransa ve batı tarihi yeryüzünün yağması, talanı, sömürülmesinin hikayesidir. Bir damla petrol için oluk oluk kan akıtmaktan çekinmeyenler soykırım vahşetini kendi emperyal geçmişlerinde bulacaklardır. Teknolojik üstünlükleri ile küresel sömürü sistemini sürdürebilirler ama hakikati değiştirmeye güçleri yetmez” dedi.

Vakitçi şöyle devam etti: “Bizim yapmamız gereken artık batının ve batılın çirkef yüzünü görmemiz. Onlardan dost, müttefik, stratejik ortak olmayacağını, olamayacağını görmemiz lazım. Gelecek planlarımızı bu kokuşmuş, fırsatçı, yağmacı, bozguncu batıya endeksli yapamayız.”

 

Marmara Haber