Çevreci miniklere katılım belgeleri verildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi (SUÇEP) kapsamında Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır tarafından öğrencil

GÜNDEM 5.06.2016 17:55:00 0
Çevreci miniklere katılım belgeleri verildi

FARKINDALIK YARATMAK İSTEDİK

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda düzenlenen törende SUÇEP kapsamında teorik ve uygulamalı eğitimlere katılan 748 öğrenci katılım belgelerini Başkan Yardımcısı Berkay Çakır’ın elinden aldı. Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi’ne katılan öğrencilere teşekkür eden Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır; “Bu proje kapsamında şehrimizdeki ilkokullardan 748 çocuğumuz ile bir araya gelip çevre konusunda farkındalık yaratmak istedik” dedi.

 

DAHA DUYARLI YOL ARKADAŞLARIMIZ OLDU

Süleymanpaşa Belediyesi olarak çevrenin korunması ve iyileştirilmesini amaçladıklarını kaydeden Çakır, “Doğal kaynakların en uygun ve verimli şekilde kullanılması, her türlü çevre kirliliğinin önlenmesi ile atıkların yönetimi konularında başta çevre eğitimi olmak üzere bir dizi uygulamalı faaliyet gerçekleştirdik. Projemiz sonunda da daha çevreci, daha duyarlı yol arkadaşlarımız oldu. Projeye katılan tüm çocuklarımıza, onları destekleyen öğretmenlerimiz ve ailelerimize çok teşekkür ederim” dedi.

 

Marmara Haber