Tekirdağ bu üçlüyü sevdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 52. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivalinin 3. gününde Deniz Akkaya, Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir'i misafir etti.

KÜLTÜR SANAT 5.06.2016 17:52:00 0
Tekirdağ bu üçlüyü sevdi

ÇÖPDEMİR VE NOUMA KAHKAHAYA BOĞDU

Sahil dolgu alandaki amfi tiyatro, sevilen isimleri görmek isteyen vatandaşlarla doldu taştı. Düzenlenen programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. “Bu Üç’lü Çok Konuşulur” isimli programda ünlü radyocu Kadir Çöpdemir’in Pascal Nouma ve vatandaşlarla girdiği diyalog eğlenceli anlara sahne oldu. Çöpdemir,  radyo programları yaparken başından geçen ilginç anıları paylaşınca amfi tiyatroda kahkalar yükseldi.

 

ALBAYRAK’TAN ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Amfi tiyatroyu dolduran Pascal Nouma hayranları da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Deniz Akkaya’nın sunumu ile gerçekleşen “Bu Üç’lü Çok Konuşulur” adlı program büyük alkış aldı. Büyük alkış alan programın ilerleyen dakikalarında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sahneye davet edildi. Albayrak’la sohbet eden ekip gösterilen ilgi ve organizasyondan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Albayrak program sonunda ekibe teşekkür ederek çiçek takdim etti. Deniz Akkaya, Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir Tekirdağlıların samimiyetinden ve sıcaklığından bahsederek katılan herkese teşekkür ettiler.

 

Marmara Haber