E-Devlet sistemini dahil oldu

Çorlu Belediyesi, 'e-belediye' hizmetinin ardından 'e-devlet' uygulamasına da dahil oldu. e-Devlet şifresi bulunan ya da sisteme mobil, elektronik imza, T.C. kimlik kartı ve internet bankacılığı üzerinden girebilen Çorlu

GÜNDEM 3.06.2016 19:10:00 0
E-Devlet sistemini dahil oldu

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorluluların belediye hizmetlerine ‘e­ belediye’ üzerinden uzun zamandan beri ulaşabildiğinin altını çizerek, "Çorlu Belediyesi, artık ‘e­ devlet’ sistemine de dahil oldu. Çorlulular ya da Çorlu'da ki işlemlerini takip etmek isteyen vatandaşlarımız, e­-devlet sistemine güvenli bir şekilde giriş yaparak işlemlerini takip edebilecekler. www.turkiye.gov.tr/corlu-belediyesi adresi üzerinden bağlanacakları belediyemiz uygulaması ile sistem üzerinden arsa rayiç değerleri ile beyan, sicil, tahakkuk ve tahsilat bilgisi gibi sorgulama işlemlerini yapılabilecekler. Sıra beklemeden, zamanınızı fazla harcamadan internet bağlantısı olan herhangi bir yerden ulaşacağınız hem e­-Devlet hem de e-Belediye uygulamalarını güvenli bir şekilde kullanabileceksiniz. Belediyeye gelen vatandaşlar sicil bilgilerini güncelleyerek e-devlet üzerinden sunulan hizmetlere erişebilecekler” dedi.
Uygulama ile vatandaşlarımızın zaman kaybının önüne geçilmesinin yanı sıra kamu kaynaklarından önemli ölçüde tasarruf sağlanması hedefleniyor.